Zo wat een drukke en hectische week was het. Gelukkig is het nu weekend en hebben we deze dagen niet echt iets gepland. Dus lekker even tijd om bij te komen.
Homemade lasagne
De week begon nog vrij rustig, dus ik had zaterdag weer uitgebreid de tijd om in de keuken te staan. Ik maakte een lekkere vegan lasagne. Altijd goed.
Op zondagavond waren we met mijn ouders en broertje uit eten voor de verjaardag van mijn moeder. We aten bij Plein 4 in Eindhoven. Een fijne plek, want ze hebben een heel diverse menukaart waardoor er altijd voor iedereen wel iets op staat. Jordan en ik hadden allebei de falafelschotel.
Aziatische week
Ik ging op maandagavond weer eens op de meer Aziatische tour. Ik maakte mijn eigen kerriesaus met stukjes vegetarische kip erdoor en bakte wat spinazie met sesamolie. Verder had ik er rijst bij. Heel simpel en toch erg lekker.
Het Aziatische thema hielden we ook dinsdag nog vol. Toen aten we namelijk Japanse noedelsoep oftewel ramen. Helaas ben ik weer eens vergeten een foto te maken haha.
Op woensdagavond gingen we weer naar de bioscoop en daarvoor aten we sushi bij Kyoto echt superlekker. Ze hebben daar echt de lekkerste vegetarische sushi.
Toch even snel wat gemakkelijks
Omdat Jordan op donderdagavond pas laat terug was van het werk, besloten we frietjes te halen.
Op vrijdagavond werd het ook laat, maar besloot ik toch zelf te koken. Ik maakte wel iets gemakkelijks: vegan kaasschnitzels met rösti’s en spinazie met Alpro van Iglo. De vegan kaasschnitzels van Goodbite waren trouwens erg lekker. Jordan was ook enthousiast, omdat hij nu eindelijk weer iets kan eten dat lijkt op een kaassouflé.