Het weekoverzicht staat deze keer een dagje eerder op dit blog, want we gaan bijna op vakantie :-). De afgelopen eetweek was een beetje rommelig, maar natuurlijk wel weer met veel lekkers erin.
Babi pangang en wok met tempeh
We begonnen afgelopen zaterdagavond met Jordan’s lievelingsgerecht, vegan babi pangang van seitan. Jordan zijn ouders aten ook mee, dus ik had lekker veel gemaakt. Maar natuurlijk was het veel te veel :-). Dus we aten er later in de week nog een keer van.
Op zondagavond maakte ik een wokgerecht van gemarineerde tempeh, rode paprika, peultjes, rijst en cashewnoten. Een lekker combinatie met veel groente.
Restjes
De eerste doordeweekse dagen aten we dus vooral restjes van het weekend. We hadden nog wat over van het wokgerecht van zondag. Dat maakte ik maandagavond op, met wat spinazie en falafeltjes erbij.
Zoals eerder verteld, hadden we ook nog babi pangang over. Die aten we dus dinsdagavond.
Sushi, wraps en Zweedse ballen
De nieuwe weekboodschappen kwamen pas op donderdag, maar alle verse spullen die we in huis hadden waren woensdag al op. Dus we vonden dat we wel weer een keertje iets mochten bestellen. De keuze viel op sushi. Altijd lekker natuurlijk.
Op donderdagavond kookte ik wel weer zelf. We hadden bij de boodschappen van de Jumbo een zak diepvriesfriet cadeau gekregen. Die gebruikten ik meteen diezelfde avond. We aten er wraps met falafel, rode ui, avocado, vegan feta, komkommer en radijsjes bij. Helaas ben ik vergeten een foto te maken.
We sloten de eetweek op vrijdagavond af met een pastagerecht. Ik maakte Zweedse balletjes met een mix van Greenforce. Daarbij aten we dus spaghetti en de ‘echte IKEA Zweedse balletjessaus’, maar dan een vegan versie.
Nog een fijn weekend!