Het was weer een behoorlijke diverse week qua gerechten op het avondmenu. Van stamppot tot Aziatische gerechten en pannenkoeken.
Boerenkool en schnitzels
Op zaterdagavond maakte ik weer een keertje een stamppot. Maar deze keer een tikkeltje anders. Ik maakte boerenkoolstamp met zoete aardappel en gele curry erdoor. Erbij aten we vegan bratwurst van De Vegetarische Slager.
Een heel ander soort winters gerecht (of nou ja, meer een Wintersport-gerecht) stond zondagavond op het menu. Ik maakte vegan schnitzels met een mix van Greenforce. Echt heel lekker. Voor erbij hadden we frietjes en wat salade.
‘Kip’kerrie en Indonesisch
Ik koos op maandagavond juist voor een heel ander soort keuken. Ik maakte een gerecht met een Aziatisch tintje, namelijk: vegan kipstuckjes met courgette in een kerriesausje en rijst erbij.
We bleven de dagen daarna in de Aziatische keukens, maar ik kookte niet zelf. We bestelden dinsdagavond Indonesisch en daar aten we woensdagavond ook nog een keertje van.
Lasagne en pannenkoeken
Op donderdagavond hield ik het ook nog een keer gemakkelijk. Ik warmde wat lasagne op die over was van vorige week en ik had ingevroren. Erbij aten we pistoletjes en salade.
Jordan had weer een keertje zin in pannenkoeken en we hadden nog wat appels over. Dus vrijdagavond maakte ik pannenkoeken met gebakken appel. Altijd lekker natuurlijk.
De komende eetweek heb ik wat meer groenterijke gerechten op het menu staan. Welke allemaal? Dat lees je in het weekoverzicht van volgende week.
Nog een fijne zondag!