Het was deze week een beetje een luie eetweek. We aten twee keer afhaaleten en gingen één keer uit eten. Het begon de eerste dagen nog wel met veel zelf koken. Op zaterdagavond een boerenkoolstamppot met gele curry erdoor en vega rookworst van Unox erbij. Gewoon een lekker najaarsgerecht, met een speciaal tintje door de curry.
Bloemkoolnuggets en stoofpotje
Op zondagavond maakte ik bloemkoolnuggets en frietjes uit de Airfryer. De nuggets bakte ik in de oven lekker krokant.
Ik besloot op maandagavond een recept te maken uit het Hallo Jumbo Magazine van deze maand. Namelijk een stoofpotje met kikkererwten, linzen en spinazie met erbij een dip van kokosyoghurt, granaatappelpitjes en koriander. We aten er ook nog Turks brood bij om te soppen. Een erg lekker gerecht en zeker voor herhaling vatbaar!
Frietjes en pasta
Op dinsdagavond had ik niet zo’n zin om te koken, dus haalde ik op de terugweg van het werk frietjes en miniloempiaatjes bij De Aardappeleters in Nuenen. Gewoon erg lekker, maar niet zo heel gezond natuurlijk.
Om dit een beetje goed te maken, aten we op woensdagavond wel veel groente. Ik maakte een salade met rucola, avocado, komkommer, koriander en volkorenpasta. We aten er groentenuggets van AH bij en een broodje. Gewoon prima combinatie en lekker snel klaar.
Sushi en uit eten
Op donderdagavond kwamen de ouders van Jordan bij ons sushi eten. Die hadden we besteld bij The Sushi Company. En sushi is altijd lekker natuurlijk. Helaas ben ik wel vergeten een foto te maken :-).
We sloten deze eetweek op vrijdagavond af met een etentje met vrienden. We gingen naar De Orchidee in Eindhoven. Een Aziatisch restaurant. We lieten ons verrassen door de kok met vier verschillende vegagerechten. Het was erg lekker.
Nog een fijne zondag!