De afgelopen week had ik een weekje vrij. Normaal gesproken zouden we die week op wintersport zijn geweest in Oostenrijk. Dat ging nu natuurlijk niet door. Dus heb ik er een lekker relaxte week rondom het huis van gemaakt. Natuurlijk met lekker kokkerellen en af en toe ook heerlijk genieten van een afhaalmaaltijd, om toch ook een beetje een uit-eten-gevoel te hebben.
Bloemkool wings en Eritrees eten
Op zaterdagavond maakte ik zelf Buffalo bloemkool wings. Die waren echt goed gelukt. Wel behoorlijk pittig, maar zeker ook heel lekker. Voor erbij hadden we frietjes.
We haalden op zondagavond eten bij mijn favoriete restaurant, Gezana, in Eindhoven. Daar hebben we heerlijk van gesmuld. En we hadden zoveel dat we er maandag nog een keer van konden genieten. Die avond maakte ik er zelf nog wat extra rauwkost bij.
Pasta en restjes
Op dinsdagavond maakte ik een pastagerecht. We aten volkorenmacaroni met een saus van paprika, sojaroom en gerookte amandelen. We aten er ook een paar bloemkoolroosjes bij die nog over waren van zaterdag.
Het gerecht van woensdagavond was weer een beetje een restjes-gerecht. Ik maakte vegan kaesschnitzels met broccoli en rijst met kerrie erdoor. De broccoli zie je niet op de foto, omdat die nog een klein beetje langer nodig had om gaar te worden. Die heb ik dus pas later erbij geschept.
Babi pangang en Griekse loaded fries
Jordan zijn favoriete gerecht van alles wat ik maak is toch wel vegan babi pangang. Dus ik besloot hem hier donderdagavond mee te verrassen.
Op vrijdagavond probeerde ik weer een nieuwe creatie uit voor dit blog. Ik maakte weer eens een variant van loaded fries. Deze keer Griekse loaded fries met zelfgemaakte vegan gyros van tempeh, rode ui, olijven en vegan feta.
Volgende week is weer een normale werkweek. Ik heb de afgelopen week een bestelling gedaan bij Albert Heijn met allerlei vegan ingrediënten die ik graag een keer wilde uitproberen. Deze kom je dus voor een groot deel in het weekoverzicht van komende week tegen.
Nog een fijne zondag!