Deze week was ook weer heel divers. Ik heb niet elke dag zelf gekookt, twee keer gingen voor afhalen. En sommige gerechten lijken stiekem toch best veel op elkaar, zie ik aan de foto’s.
Wraps en pannenkoeken
De gerechten die we in het weekend aten, zijn daar een goed voorbeeld van. Op zaterdagavond aten we wraps met een vulling van sla, paprika, tofu en knoflook-chilisaus en avocado.
We aten op zondagavond pannenkoeken. Deze keer gewoon weer eens met gebakken appeltjes en kaneel. Op beide foto’s zie je dus een bord met pannenkoeken/wraps en een wokpan met de vulling. Gelukkig zijn de smaken wel heel verschillend van beide gerechten.
Curry en frietjes
Op maandagavond maakte ik een curry met zoete aardappel en kikkererwten met rijst. Een prima improvisatie gerecht, want we hadden nog zoete aardappels en koriander in huis die beide op moesten.
Ik had weer een keertje zin om frietjes te halen bij De Aardappeleters in Nuenen. Dus dat deden we op dinsdagavond. De frietjes daar zijn echt heel lekker en ze hebben veel keuze aan vegetarische snacks. Deze keer hadden we er loempiaatjes bij.
Pasta, sushi en nog meer curry
Jordan wilde graag weer eens een pasta eten. Dus maakte ik op woensdagavond pasta met geraspte courgette, venkel, olijven, pesto, sojaroom en edelgistvlokken.
We hadden op donderdag weer afhaaleten op het menu staan. Namelijk sushi van The Sushi Company in Nuenen. Altijd goed natuurlijk.
Op vrijdagavond maakte ik weer een currygerecht. Deze keer een curry met Maleisische currypasta van de toko. Voor erdoor had ik aubergine, sperziebonen en tofu. De curry was behoorlijk pittig, dus de volgende keer doe ik er wat meer kokosmelk of water bij, maar hij was wel heel lekker.
Nog een fijne zondag!