Deze eetweek was vooral een lekker week. Of het ook echt heel gezond was allemaal? Nou, dat valt wel mee, maar we houden het maar op een lekkere cheatweek. 🙂
Shoarma en macaroni
We begonnen deze eetweek op zaterdagavond met shoarma van tempeh en zelfgemaakte frietjes uit de airfryer. Ik had er ook weer volkoren pitabroodjes en vegan knoflooksaus van Jumbo bij. Altijd goed.
Op zondagavond maakte ik macaroni met een saus van courgette, spinazie, haverroom, olijven, basilicum en edelgistvlokken. Voor erbij had ik stokbrood en wat salade.
Schnitzel en frietjes
Er stond maandagavond een heel ander soort gerecht op het menu, namelijk vegetarische zigeunerschnitzel met krieltjes uit de Airfryer en een salade. Helaas heb ik van deze maaltijd geen foto gemaakt.
Dinsdagavond gingen weer voor de lekker luie optie en haalden we frietjes.
Mexicaanse bowl en curry
Op woensdagavond stapten we van de aardappelen en pasta af en gingen we over op rijst. Ik maakte een Mexicaanse schotel met rijst en kidneybonen. We hadden er ook wat tortillachips bij.
Het gerecht van donderdagavond was weer een beetje geïmproviseerd, want ik maakte een curry met zelfgemaakte currypasta. Voor door de curry had ik linzen en broccoli en we aten er natuurlijk weer rijst bij.
Nog een beetje Mexicaans als afsluiter
De afsluiter van deze eetweek was weer een Mexicaans getint gerecht. Ik maakte namelijk loaded fries met zoete aardappelfriet, zwarte bonen, guacemole, toritallachips en knoflook-basilicummayonaise. Dat laatste is natuurlijk niet heel Mexicaans, maar dat vind ik gewoon een heel lekkere combinatie.
Als ik naar mijn eetplanning voor volgende week kijk, zijn de gerechten ook weer heel divers en natuurlijk heel lekker. Maar daarover meer in het volgende weekoverzicht.
Nog een fijne zondag!