We hebben deze week gelukkig weer een wat gezondere week achter de rug qua eten. Met lekker veel groente en elke dag een thuis gekookte maaltijd. Dus ik ben heel erg tevreden over deze eetweek.
Wokken en pannenkoeken
Het begon zaterdag met broccolirijst, gegrilde aubergine en falafel. Op de aubergine had ik wat rode miso gedaan en door de broccolirijst een beetje woksaus met knoflook.
Op zondagavond hebben we nog een klein beetje gezondigd. We aten pannenkoeken met gebakken appeltjes en peer.
Ramen en nog meer wokken
We aten op maandag weer eens een keertje ramen. Voor de groente erdoor heb ik paksoi en spinazie gebruikt.
Jordan maakte op dinsdagavond een lekkere wokmaaltijd met courgetten in zoet-zure saus en gemarineerde tempehreepjes met rijst.
Lekker snel klaar
We gingen op woensdag voor een gemakkelijke maaltijd zonder al teveel werk. We aten spinazie a la crème, rösti’s en vissticks (voor mij vegetarische).
Lasagne vinden we ook allebei heel lekker, vooral met stokbrood erbij. En omdat we nog twee porties lasagne in de vriezer hadden hebben we die donderdagavond opgewarmd.
Mexicaanse afsluiter
Op vrijdagavond sloten we deze eetweek af met een Mexicaans tintje. We aten wraps met burritoschotel en gegrilde stukjes met tacokruiden. Ook dat was natuurlijk weer smullen.
Volgende week is hopelijk ook weer zo’n lekkere en gezonde eetweek. Met vooral veel groente. Maar daarover lees je meer in weekoverzicht van volgende week.
Nog een fijne zondag!