Na vorige week, vond ik dat we deze week wel wat meer groentes in het avondeten mochten verwerken. We begonnen de eetweek dus meteen met lekker veel groente. We aten ramen met paksoi, geroosterde zoete aardappelplakjes en vegan nuggets.
Bloemkool steaks en wok
Op zondagavond maakte ik geroosterde bloemkool plakken in de oven, met zoete aardappelfrietjes en ravioli met spinazie erbij. Het lijkt misschien een beetje een gekke combinatie, maar het was wel heel lekker.
Maandagavond stond er een wokmaaltijd op het menu. Ik maakte gebakken rijst met paksoi, paprika, gemarineerde tempeh en nog wat bloemkoolroosjes die over waren van de vorige dag erdoor.
Vegan frikandellen en restjes
Op dinsdagavond hadden we even een wat minder gezond uitstapje. Ik maakte vegan frikandellen met een mix van Greenforce en frietjes erbij. Jordan maakte er voor hem natuurlijk frikandel speciaal van.
Woensdagavond was een beetje een restjes dag. Ik bakte een restje van de wokmaaltijd van zondag op, met nog wat extra broccoli erdoor. Verder bakte ik in de oven aubergine met miso voor erbij.
Salade en couscous
Ik maakte op donderdagavond een salade en gebakken aardappeltjes en vegan vissticks van Iglo erbij. Ik maakte er ook nog zelf een ravigottesausje bij van augurk, vegan mayonaise, sojayoghurt en dille.
En we sloten deze eetweek op vrijdagavond af met couscous met rozijnen en geroosterde pompoen uit de oven. Verder maakte ik er pittige Duitse frikadelle van het merk Greenforce bij.
Nog een fijne zondag!