Het was weer een lekkere, diverse eetweek. Er kwamen veel verschillende gerechten voorbij. We begonnen deze eetweek op zaterdagavond met heerlijke vegan sushi. We bestelden bij Masumi in Mierlo, want die hebben echt heel veel keuze aan vegan sushi. En natuurlijk is het ook gewoon heel lekker.
Chimichanga’s en sushibowl
Op zondagavond maakte ik weer een keertje chimichanga’s. Deze keer met een vulling van zoete aardappel, verschillende soorten bonen, rode rijst, maïs en paprika.
Het avondeten van maandagavond leek een beetje op dat van zaterdag, geen gerolde sushi, maar sushi in een bowl. Ik maakte een pokébowl met sushirijst, wortel, bietjes, komkommer, edamame boontjes, avocado, mango en tofuzakjes.
Pasta en friet
Sinds kort heeft Albert Heijn een vegan gevulde pasta, namelijk glutenvrije ravioli met spinazie. We probeerden die dinsdagavond uit. Ik deed ze op een bedje van rucola en maakte nog wat extra spinazie, met vegan pesto en pijnboompitjes voor erbovenop. We aten er ook wat brood bij. De ravioli was erg lekker.
Op woensdag was ik in Eindhoven op kantoor. Op de terugweg ‘s-avonds haalde ik frietjes en vegan loempiaatjes bij De Aardappeleters in Nuenen.
Spruitjes en junkfood
Nu de herfst is aangebroken, komen spruitjes ook meer in het seizoen. Ik maakte dus donderdagavond een curry met spruitjes, mango en cashewnoten. Erg lekker.
Omdat we op vrijdagavond naar de bioscoop gingen in Eindhoven, aten we van tevoren in de stad. We gingen naar de Vegan Junkfood Bar. Ik koos voor smiley frietjes met vegan ribs en Jordan at vegan shoarma. Verder hadden we er nog uienringen en vegan bitterballen bij.
Nog een fijne zondag!