Gelukkig was het deze week weer een wat rustigere week met wat meer structuur en dat zie je ook terug in het weekmenu. We hebben de eetplanning die ik had gemaakt de hele week netjes gevolgd en dus ook best gezond gegeten.
Stamppot en shoarma
Nu het weer herfst is geworden, krijg ik ook weer zin in stamppotten. Afgelopen zaterdag at ik dus zuurkool stamppot met vegetarische spekjes en jus. Omdat Jordan niet van stamppot houdt, had hij erwtensoep (wat ik dan weer echt niet lekker vind haha) met roggebrood.
Op zondagavond aten we vegetarische shoarma met frietjes.
Mexicaans en Aziatisch
We gingen op maandagavond voor een Mexicaanse maaltijd met volkoren wraps en een saus van tomaat, bonen en mais en mijn eigen Mexicaanse kruidenmix.
Op dinsdagavond stonden er ook weer lekker veel groentes op het menu. We aten ramen met paksoi en broccoli.
We bleven woensdagavond nog een beetje op de Aziatische toer. Jordan heeft die avond gekookt en het werd nasi met een gebakken eitje en vegetarische saté van Mora
Burgers en pannenkoeken
Ook op donderdagavond kookt Jordan. Deze keer maakte hij vegetarische burgers met gegrilde rode uitjes en gebakken aardappeltjes. Ook erg lekker.
En op vrijdagavond gingen we het weekend in met een volkoren pannenkoeken met een herfstig tintje. Ik maakte een mengsel van gebakken appels, peren, kaneel en kardemom. Erg smakelijk.
Volgende week hebben we weer een paar avonden buiten de deur eten gepland staan, dus dan zal ik wel weer iets minder vaak in de keuken staan, maar ook in het weekoverzicht van volgende week staat vast weer een hoop lekkers.
Nog een fijne zondag!