De vorige week was een beetje een luie week qua koken. Deze week heb ik wel weer een stuk vaker in de keuken gestaan.
Shoarma en broccoli
We aten op zaterdagavond weer een keertje shoarma van tempeh. Voor erbij maakte ik zelf frietjes uit de Airfryer.
Op zondag hadden we zin in een wat simpeler gerecht. Dus aten we krieltjes met gestoomde broccoli en een vegan kipschnitzel. Gewoon lekker en eenvoudig.
Pannenkoeken en friet
Ik maakte op maandagavond een keertje pannenkoeken. Ik maakte ze deze keer met boekweitmeel, wat eigenlijk ook heel lekker is. Voor erop had ik gebakken appel en peer.
Op dinsdagavond hebben we toch een beetje gezondigd. Ik had namelijk zin in frietjes van de friettent. Dus zijn we die gaan halen.
Curry en Mexicaans
Het gerecht op woensdagavond was weer een keer een improvisatiegerecht. Ik maakte een curry met courgette, tofu en amandelen.
De laatste twee avonden van deze eetweek hadden een Mexicaans tintje. Op donderdagavond aten we wraps met een burritoschotel van HAK, met rijst erdoor.
En op vrijdagavond maakte ik Mexicaanse loaded fries met zwarte bonen, tempehreepjes, guacemole en basilicummayonaise. Een superlekker begin van het weekend.
Nog een fijne zondag!