Het was een beetje een rommeligere week dan anders. En dat had ook meteen invloed op hoe het weekmenu eruit zag. In het weekend liep het allemaal nog volgens plan. Jordan had zin om weer een keer sushi te bestellen. Dus dat deden we zaterdagavond. Altijd goed natuurlijk.
Linzenschotel en ‘kip’burgers
Op zondagavond maakte ik een gerecht voor op dit blog. Ik maakt een Eritrese linzenstoofschotel met o.a. tomatenpuree en berebere kruiden. Het resultaat was heel lekker.
Het avondeten van maandagavond was niet zo heel gezond. We aten bofkipburgers van De Vegetarische Slager, op een Italiaanse bol met sla, avocado en truffelmayonaise. Verder aten we er nog frietjes bij.
Frietjes en een wokgerecht
Op dinsdag had ik na het werk nog een borrel, dus ik was wat later thuis. Dus besloten we nog even snel frietjes te halen. Niet zo’n heel gezonde keuze, zeker omdat we maandag ook al friet hadden.
Ik maakte het op woensdagavond een beetje goed door een wokgerecht te maken met lekker veel groente, namelijk: rode paprika, sperziebonen en spinazie. Verder deed ik er nog tofu door.
Groentepizza en spaghetti
En op donderdagavond maakte ik pizza’s met ook weer veel groentes. Ik deed er courgette, paprika, champignons, rode ui, olijven en zongedroogde tomaat op.
We sloten deze eetweek op vrijdagavond hadden we een maaltijd met iets minder groente. Bij AH waren de verse pasta’s in de bonus en ik besloot de Spaghetti al basilico uit te proberen. Ik bakte er nog wat champignons bij en roerde er voor het serveren nog wat vegan pesto en olijven door. Verder aten we er vegan worst van Greenforce bij.
Nog een fijne zondag!