Het was een kleurrijke week qua eten met veel verschillende gerechten en soms een beetje aparte combinaties. En natuurlijk heel veel lekkers.
Nachoschotel
Zaterdagavond maakte ik een Mexicaanse schotel met nachos, zoete aardappelfriet, zwarte bonen, mais, paprika, guacemole en basilicum-knoflook mayonaise. Ech heel lekker. Het leek een beetje op mijn favoriete nachobowl combinatie van Chiddoz.
Vruchten curry
Toen we in Scheveningen waren, had Jordan weer zijn favoriete curry, Kashimiri, gegeten. En laat dit recept het nou net ook erg goed doen op dit blog. Alleen is het nog een variant met kip.Dus besloot ik afgelopen zondag een nieuwe, vegetarische variant te maken met lekker veel fruit. Hij is echt heel lekker geworden en het recept komt natuurlijk binnenkort op Keukenneusje.nl.
Knolselderij friet
Op maandag aten we een combinatie die vooral bedoeld was om wat zaken op te maken die ik nog in huis had. Het werd aubergine uit de oven met vegan mozzarella en zelfgemaakte knolselderijfrietjes uit de Airfryer.
We aten op dinsdagavond ook weer frietjes, maar deze keer iets minder gezonde, want ze kwamen gewoon van de friettent.
Lekker improviseren en combineren
En op woensdagavond maakte ik weer een improvisatiegerecht. Ik had nog wat Chinese kool, venkel en broccoli en besloot Japanse ramen te maken met deze groentes erdoor.
Van het avondeten op donderdagavond ben ik vergeten een foto te maken. We hadden knolsederij en pompoen uit de oven met ras el hanout kruiden en vegan kaasschnitzels voor erbij.
We sloten deze eetweek af met ook weer een snelle combinatie, namelijk: spinazie met Alpro créme, rosti’s en een burger van De Vegetarische Slager.
Nog een fijne zondag!