Wat was het een warme week zeg!! En dat is ook te merken aan het weekmenu. Ik had doordeweeks niet zo veel zin om in de keuken te staan. Dus we hebben het onszelf gemakkelijk gemaakt haha. Al met al is het toch nog best een gevarieerd weekmenu geworden.
Babi pangang en kwarktaart
In het weekend heb ik nog wel weer lekker veel in de keuken gestaan. Op zaterdagavond aten we vegetarische babi pangang van seitan.
En als toetje hadden we een klein vegan aardbeien kwarktaartje. Die had ik gemaakt met agar agar en hij was echt heel lekker. Het recept volgt binnenkort op Keukenneusje.nl.
Pannenkoeken en piri piri
Op zondagavond aten we pannenkoeken met gebakken appeltjes. Ook niet echt een groenterijk gerecht dus, maar gelukkig hebben we in het weekend wel heel gezonde lunches gegeten. Namelijk zelfgemaakte witlofsoep op zaterdag en zondag een andijviesalade.
We aten op maandag een vegetarische variant op het Knorr Wereldgerecht Portugese Kip Piri Piri. Ik maakte namelijk tempeh piri piri met sperziebonen en rijst.
Frietjes en salade
En toen begon het …. Omdat het zo warm was hebben we dinsdag- en woensdagavond gewoon kant-en-klaar eten gehaald. Dinsdagavond werden het frietjes en woensdag gingen we voor een koude schotel met stokbrood.
Ratjetoe en wraps
Op donderdagavond kookte ik wel weer zelf. Ik maakte toen wat restjes op. Dus het werd een beetje een ratjetoe. Namelijk rijst met gebakken courgette, ui en radijsjes en een paar vegan kipnuggets erbij.
We sloten deze week, net als de vorige, af met wraps. Deze keer met sla, vegetarische kipschnitzel, rode ui en avocado. Ook weer heel lekker.
Nog een fijne zondag!