Het menu van de afgelopen week was behoorlijk divers. Er komen veel verschillende keukens voorbij in de overzicht. Van Grieks, tot Italiaans en Japans.
Köfte en lasagne
We begonnen zaterdagavond met Griekse köfte met bloemkoolrijst. Dit was nog één van de vegetarische wereldgerechten voor dit blog. Het resultaat was erg geslaagd.
En op zondagavond maakte ik vegetarische lasagne. Ook hiervan hebben we natuurlijk weer heerlijk zitten smullen. Het recept hiervan vind je hieronder.
Mexicaans en Japans
Omdat we maandagavond wat later thuis waren, werd het een snelle maaltijd. We aten wraps met Mexicaanse groente, avocado en torillachips. Altijd lekker.
Het is ook alweer een tijdje geleden dat we ramen gegeten hebben, daarom besloot ik dinsdagavond deze Japanse noedelsoep te maken. Deze keer deed ik een beetje tahin door de bouillon wat ‘m wat zachter en romiger maakt. Ook dat was erg lekker.
Frietjes en wokken
Op woensdagavond hadden we een vroege film in de bioscoop en dus aten we snel even een frietje van tevoren bij Dik&Lang.
Donderdag- en vrijdagavond stonden er weer veel groentes op het menu. Ik maakte allebei de dagen een wokgerecht. Donderdagavond waren het wokgroente met meergranenrijst en falafel en vrijdag maakte ik mihoen met zoetzure saus en Chinese wokgroente. Helaas ben ik vergeten van het eten van donderdag een foto te maken, maar de foto van vrijdag er extra kleurrijk en smakelijk uit.
Nog een fijne zondag!