Het was een heel diverse week, maar qua gezonde maaltijden met wat ups en downs. Uiteraard was het wel weer een week vol lekkers.
Sushi en salade
Zaterdagavond stond er sushi op het menu. We bestelden bij Masumi in Mierlo, omdat die veel vegan opties hebben en het was natuurlijk weer erg lekker.
Op zondagavond maakte ik zelf een lekkere maaltijdsalade met romaine sla, avocado, rode paprika, komkommer, vegan feta, bramen en amandelen. Verder aten we er stokbrood bij.
Big mac’s en curry
Het avondeten van maandagavond was niet zo gezond en eigenlijk iets teveel. Ik maakte vegan big macs, maar twee vegan burgers op een broodje is op zich al een flinke maaltijd en we hadden er nog wat frietjes bij.
Ik ging op dinsdagavond wel even voor wat meer groente en maakte een curry met spinazie en aubergine.
Vegan junk food
We hadden namelijk op woensdagavond ook alweer een wat ongezondere maaltijd gepland. We gingen die avond naar de bioscoop en van tevoren naar de Vegan Junk Food Bar waar ik vegan ‘fisch an chips’ en calamari ringz at. De ‘fish and chips’ is trouwens echt een aanrader, heel lekker!
Wok en Eritrees
Maar dat moesten we donderdagavond dus wel weer even compenseren met wat extra groente. Ik maakte een wokgerecht met tempeh, sperziebonen, paksoi en rode paprika. We aten er ook nog wat salade bij.
Op vrijdagavond ging ik met een vriendin uit eten bij het Eritrese restaurant Gezana in Eindhoven. Dat is nog steeds mijn favoriete restaurant en dus altijd lekker. Ik heb er in elk geval weer van genoten.
Nog een fijne zondag!