Het was weer een heel diverse eetweek. Ik heb elke dag zelf gekookt, met lekker veel groente en veel verschillende soorten gerechten. Voornamelijk Aziatisch en Italiaans.
Pizza en bloemkool katsu
We begonnen op zaterdagavond met Italiaans. Ik maakte een groentepizza met courgette, spinazie, gele paprika, champignons, olijven, zongedroogde tomaten en pesto.
En op zondagavond gingen we op de Japanse toer. Ik maakt bloemkool katsu met Japanse curry en rijst. Bloemkool katsu is een soort bloemkoolschnitzel, maar dan gepaneerd met Panko in plaats van paneermeel.
Een uitstapje
Ik maakte maandagavond een wat gemakkelijker gerecht, wat niet echt in een specifieke wereldkeuken te plaatsen is. Namelijk een broodje groenteschijf met vegan bacon, ijsbergsla en avocado. Voor erbij had ik krieltjes uit de oven.
Curry en pasta
En dinsdagavond stond er weer een Aziatisch gerecht op het menu. Ik maakte een curry met bloemkool en aubergine.
Van een Aziatisch gerecht, gingen we naar Italiaans op woensdagavond.Ik maakte een pasta met venkel, courgette en pesto.
Japans en Chinees
Donderdagavond stond er weer een Japans gerecht op het menu, namelijk ramen met paksoi en tofu.
En we sloten deze eetweek op vrijdagavond met een zelfgemaakt Chinees gerecht. Ik maakte Orange Tofu, in een sinaasappelsappelsaus, met groene paprika, wortel en ananas erdoor. Dat was ook weer smullen.
Nog een fijn weekend!