Het was weer een heel diverse week qua eten met lekker veel verschillende groentes. Dus ik ben dik tevreden met deze eetweek.
Tijdens het afgelopen lange weekend heb ik weer lekker veel in de keuken staan. Ik ben ook weer lekker aan het bakken geweest met als resultaat gevulde koeken met gember en en een kleine vegan boterkoek. Allebei echt heel lekker.
Quiche en vegetarische beef chimichurri
Qua avondeten ben ik ook lekker uitgebreid bezig geweest. Zo maakte ik zaterdagavond een vegan quiche. Daar smulden we overigens zondagmiddag ook nog van als lunch.
En zondagavond stond mijn vegetarische variant het wereldgerecht van beef chimichurri op het menu, met zelfgemaakte seitan reepjes.
Makkelijke maaltijden
We aten op maandagavond weer een wat gemakkelijkere maaltijd, namelijk broccoli en courgette uit de oven en gebakken aardappeltjes. Een wat kleinere maaltijd en daar waren we ook wel weer aan toe na het vele eten van de vorige twee dagen haha.
Omdat ik nog wat groente over had van de chimichurri maaltijd, bakte ik die dinsdagavond op met een vegetarische zigeunerschnitzel erbij.
En de vriezer leeg eten
Inmiddels zijn we ook bezig de vriezer leeg te eten, omdat die weer een keertje ontdooit moest worden. Dus daarom hadden we woensdagavond een snackmaaltijd met frietjes, vegetarische bitterballen en vegetarische kipnuggets.
En donderdagavond maakte ik bami met vegetarische saté van Mora die we nog in de vriezer hadden.
Op vrijdagavond aten we spruitjes (ook die hadden we nog in de vriezer) met falafel, rijst en kerriesaus. Maar daar ben ik weer eens vergeten een foto van te maken.
Nog een fijne zondag!