Het was een beetje een rommelige week qua eten, want ik had niet echt een heel strakke weekplanning. De laatste dagen heb ik niet zelf gekookt en op de dagen dat ik dat wel deed waren het vaak geïmproviseerde gerechten. Natuurlijk allemaal wel heel lekker.
Shoarma en gegrilde aubergine
Op zaterdagavond aten we nog wel een gerecht dat ik ook echt gepland had, namelijk vegetarische shoarma van tempeh met pitabroodjes en friet.
Het improviseren begon al op zondagavond, toen aten we een combinatie die Jordan had bedacht op basis van alles wat we in huis hadden. Het werd gegrilde aubergine met miso, gebakken aardappeltjes en een groenteschijf.
Mexicaans en pasta
Ik kom er trouwens ook achter dat ik heel slecht bezig ben geweest met het maken van foto’s. Het eten van maandagavond heb ik bijvoorbeeld niet gefotografeerd. Toen aten we wraps met vegetarisch gehakt, sla, avocado en een Mexicaanse groenteschotel van Hak.
En omdat ik nog meer avocado’s in huis had, kwam er dinsdagavond een pasta op het menu met een saus van avocado en geraspte courgette.
Friet en rijsttafel
Woensdagavond had ik zin in frietjes, dus haalden we die bij de friettent in het dorp.
Op donderdag einde dag had ik een digitale borrel van het werk. We besloten dus voor daarna iets lekker makkelijks te regelen qua eten. We bestelden een Indonesische rijsttafel. Super lekker! En natuurlijk was dat zoveel dat we er op vrijdagavond nog een keer van gegeten hadden.
Nog een fijne zondag!