Het ging deze week al weer een stuk beter met eten en inmiddels eet ik alweer helemaal normaal. Alleen heel harde stukjes of dingen met kleine korreltjes erin zijn nog lastig. Verder is het eigenlijk best een normale eetweek geweest. Of ja, eigenlijk toch niet. Het was een iets minder gezonde eetweek.
Frietjes en pasta
Op zaterdagavond aten we frietjes. Ik had satésaus erop, omdat de frietjes dan een beetje zachter worden door de saus. En natuurlijk is het gewoon heel lekker 🙂
Ik kookte op zondagavond voor het eerst weer voor Jordan en mij hetzelfde gerecht. Ik maakte pasta met een saus van geraspte courgette, pesto en crème fraîche van haver.
Koken uit de vriezer en voorraadkast
De rest van de week maakt ik weer wat dingen op die we in de vriezer en in de voorraadkast hadden. Zo maakte ik maandag een bowl met rijst en chili sin carne schotel van de hak. Voor erbij had ik guacamole en een broodje.
Dinsdagavond aten we een noedelgerecht dat ik nog in de vriezer had met gebakken aubergine uit de oven erbij.
Weer frietjes.. en barbecueën
We hebben deze week een beetje gecheat, want op woensdag aten we weer frietjes.
En toen was het natuurlijk alweer weekend, want we hadden deze week een extra lang Hemelvaartweekend. Donderdag was het ook nog eens heel lekker weer, dus besloten we te barbecueën. Dat blijft toch altijd een beetje een feestje, zelfs al was het maar met zijn tweeën.
Vrijdagavond maakte ik een salade en aten we gebakken aardappeltjes en een broodje notenburger erbij. Heel simpel en toch heel lekker.
Nog een fijne zondag!