Het was een wisselende week qua eten, met gezonde, maar ook minder gezonde maaltijden. Al met al ga ik er maar vanuit dat het een beetje tegen elkaar opweegt en het per saldo dus meevalt, haha :-).
Salade en pizza
We begonnen op zaterdagavond heel goed met een falafel tahini salade. Het recept hiervan verscheen deze week op dit blog. Het was een erg lekker combinatie, met veel groente.
Op zondag werd het dus meteen wat minder gezond, omdat we shoarmapizza aten. Ik maakte zelf shoarma van tempeh hiervoor. Daarnaast had ik in de vriezer nog een pakje vegan kebab in de vriezer. Dat besloten we ook te bakken en dus ieder een halve pizza met shoarma en een halve pizza met kebab te eten. Ik vind de shoarma toch wel het lekkerste, moet ik zeggen.
Pasta en Vegan Junk food Bar
Van het avondeten van maandagavond ben ik weer vergeten een foto te maken. We aten pasta met spinazie en courgette.
Zoals ik vorige week al vertelde, zouden we deze week nog een keer buiten de deur eten. Dat was dinsdagavond. We gingen toen naar de bioscoop en gingen van tevoren naar de Vegan Junkfood Bar in Eindhoven. Dat was natuurlijk weer smullen.
Op woensdagavond aten we weer pasta. Eigenlijk had ik wat anders op het programma staan, maar de aubergine die ik daarvoor nodig had, bleek niet meer goed. Dus heb ik deze pasta van AH gemaakt, met wat pesto erdoor en een broodje erbij.
Frietjes en nog een salade
Het avondeten van donderdagavond was ook niet zo heel gezond, want ik bakte frietjes in de Airfryer, met daarbij kroketten en miniloempia’s.
We sloten (ter compensatie) de eetweek op vrijdagavond af met een lekkere maaltijdsalade met veel groente. Namelijk met rode kool, broccoli, druiven, tuinkers, champignons, walnoten, gebakken aardappeltjes en een dressing met balsamico. Ook weer een erg lekkere combinatie.
Nog een fijne zondag!