Een weekoverzicht op woensdag, dat is toch wel heel vroeg? Klopt, maar morgen vertrekken we naar Rome en al het lekkers dat we daar ongetwijfeld gaan eten wil ik in een apart bericht behandelen. Dus daarom krijgen jullie nu alvast een tussenstand van deze week.
Shoarma-weekend
Een pré-vakantieweek is bij mij altijd een beetje rommelig qua eten. Maar het was zeker weer smullen. Het weekend was ook niet zo verantwoord. We aten zaterdag loaded fries met shoarmareepjes uit de supermarkt, zelfgemaakte guacemole en koriander. Echt heel lekker.
Zondagavond was het ook weer smullen met shoarma pizza. Deze shoarma had ik wel zelf gemaakt, van tempeh. De foto is nog van voordat de knoflooksaus er overheen ging. Het was echt smullen, hoor!
Wokken
Gelukkig aten we op maandagavond wel weer een beetje gezonder. Ik maakte een wokgerecht met chinese wokgroente, rijst en wat shoarmareepjes die ik nog over had van zondag. Al met al, dus best veel shoarma tot nu toe haha.
En ook op dinsdagavond gingen we voor een snel gerecht. Ik maakte Oosterse wokgroente met een omelet en een sausje van ketjap en gember erdoor. Ook weer erg lekker.
Nog een fijne week en volgende week lees je dus wat voor een lekkers we allemaal hebben gegeten in Rome.