Het was deze week weer een eetweek die een beetje anders is dan normaal. Het was daarom ook meteen een iets minder gezonde week.
Chimichanga’s en Chinees
Zaterdagavond was eigenlijk nog heel normaal. We aten chimichanga’s gevuld met shoarma van tempeh, kidneybonen en rode ui. Voor erbij had ik nog wat komkommer en tortillachips.
We besloten op zondagavond Chinees te bestellen. Lekker gemakkelijk en we hebben er altijd zoveel van dat we twee dagen erna er nog van kunnen eten. En dat kwam goed uit, want maandag werden er bij ons nieuwe kozijnen geplaatst. Dus dat was een rommelig dagje. Alleen maar fijn als je het avondeten dan alleen maar even snel hoeft op te warmen.
Om toch nog wel de nodige vitamientjes binnen te krijgen na al twee keer Chinees aten we dinsdagochtend een smoothiebowl met lekker veel fruit erdoor. Het avondeten wat die dag nog het laatste restje Chinees.
Pasta, burgers en babi pangang
Op woensdagavond kookte ik wel weer zelf. Ik maakte spaghetti met een saus van haverroom, spinazie, pesto en olijven. We hadden er ook nog wat stokbrood bij.
Van het gerecht op donderdagavond ben ik weer eens vergeten een foto te maken. We aten een broodje met Bofkipburger van De Vegetarische Slager. Ter garnering had ik er nog wat komkommer en avocado op. En we aten er frietjes bij.
Op vrijdagavond maakte ik Jordan zijn lievelingsgerecht, babi pangang van seitan. Natuurlijk met rijst erbij. Lekker smullend het weekend in.
Nog een fijne zondag!