In deze week viel natuurlijk het lange paasweekend. Ondanks de omstandigheden hebben we er toch het beste van gemaakt. Verder hebben ook deze week allerlei lekkers gegeten en ik heb weer wat nieuws uitgeprobeerd.
Pizza en sushi
Het begon op zaterdag met een lekker zelfgemaakte pizza, met heel veel groente erop. Ik heb er spinazie, courgette, groene paprika, champignons, zongedroogde tomaatjes, vegan pesto en vegan kaas op gedaan.
Op de eerste Paasdag hebben we sushi gegeten van The Sushi Company in Nuenen. Dat maakte het toch een klein beetje feestelijk 😉
Wraps en frietjes
Qua eten was maandag, Tweede Paasdag, eigenlijk een heel normale dag. We aten ‘s-avonds volkoren wraps met spinazie, chilibonen, gegrilde stukjes, sla en avocado. En we hadden er tortilla chips bij.
Het nieuws dat ik uitprobeerde was op dinsdagavond. Ik had op de website een recept gezien voor geroosterde bloemkool plakken (steaks) uit de oven met Al- Andalus kruiden. Die wilde ik wel eens maken. Het resultaat was echt heel lekker en voor erbij had ik wat zelfgemaakte frietjes en salade.
De friettent in het dorp is weer open voor afhaal! Dus daar besloten we gebruik van te maken afgelopen woensdag. Ook al betende dat: twee dagen achter elkaar frietjes. Haha.
Bami en pasta
Op donderdagavond maakte ik weer eens een keertje bami met prei erdoor. Voor erbij bakte ik wat stukjes banaan en warmde ik vegetarische balletjes met satésaus van Unox op. Die balletjes en de saus vonden we allebei niet heel lekker. Maar de bami met de banaan was zeker om te smullen.
Pasta met een schnitzel was de vorige keer (toen ik die combi voor het eerst maakte) zo goed bevallen, dat ik besloot het weer te maken. Lekker hoor! Door de pasta deed ik broccoli, vegan pesto en zongedroogde tomaatjes.
Nog een fijne zondag!