Qua eten was het weer een week met veel lekkers. Ik merk wel dat de sleur er nu echt een beetje aan het inkomen is, met al die weken alleen maar thuis zitten. Maar goed, het is niet anders. Dus we maken er maar het beste van, met veel lekkers natuurlijk en ook een beetje gezond :-).
Acai Bowl en shoarma
Zaterdagochtend probeerde ik weer eens een nieuw ontbijt gerecht uit. Ik had acai poeder gekocht bij Holland & Barrett en dus was het tijd voor een Acai bowl. Het resultaat was echt heel lekker. En natuurlijk ziet het er ook gewoon heel vrolijk uit.
Als avondeten hadden we die avond shoarma van tempeh met pitabroodjes en friet. Ook dat was weer smullen.
Lasagna en wraps
Ik had deze week ook weer eens zin in lasagna. Dus dat besloot ik zondagavond te maken. Heerlijk, met een stokbroodje erbij om te soppen in de saus.
Ondanks dat we vanuit huis werken, kies ik doordeweeks toch vaak voor iets gemakkelijkere en snelle gerechten. Zo aten we maandagavond volkoren wraps met nog wat restjes van de tempeh shoarma en een bonenschotel van Hak. Verder hadden we er ijsbergsla en avocado op.
Friet en veggies
Aangezien de friettent in het dorp gesloten is, maak ik nu regelmatig zelf frietjes. Zo ook afgelopen dinsdagavond. Voor erbij hadden we een vegetarische ‘kip’schnitzel en salade.
Het kleine beetje groente in die avondmaaltijd maakte ik woensdag ruimschoots goed. Toen aten we zilvervliesrijst met broccoli, gegrilde aubergine en falafel.
Nog een restje lasagna en curry
Omdat we nog lasagna over hadden van zondag, besloten we dit donderdag op te eten, met pistoletjes erbij.
Ik houd altijd heel erg van currygerecht, dus sloten we deze week af met een groene curry. Ik had er zoete aardappel en boerenkool doorheen gedaan. Dus het was lekker en gezond! Een goede afsluiter van deze week.
Nog een fijn Paasweekend!