Het was de afgelopen week natuurlijk een beetje een bijzondere eetweek, omdat het Paasweekend er ook in zat. We hadden dus een paar dagen wat uitgebreide ontbijtjes dan anders en we hebben op Eerste Paasdag lekker sushi besteld.
Groentesticks en sushi
Op zaterdagavond maakte ik een vrij simpel gerecht, namelijk groentesticks van Iglo met erbij wat zelfgemaakte frietjes en salade.
We besloten op zondagochtend, Eerste Paasdag een Japans ontbijt. Dat is met rijst, miso, wat gewokte groentes en tofu.
‘s-Middags hielden we het simpel met een soepje als lunch. En als avondeten bestelden we dus sushi. Altijd goed natuurlijk.
Linzencurry en Turks brood
Op Tweede Paasdag aten we als ontbijt broodjes met avocado en scrambled tofu (lijkt op roerei).
Voor de lunch hadden we weer soep en als avondeten maakte ik een linzencurry met wat salade en pitabroodjes erbij.
Dinsdagavond hadden we een beetje een geïmproviseerd gerecht. We zouden eigenlijk Turks brood met falafel eten, maar aangezien de falafel beschimmeld was, maakte ik gerecht wat anders. Het Turks brood belegde ik met hummus, sla, komkommer, radijs, avocado en olijven. Voor erbij maakte ik nog wat couscous met cashwenoten en abrikozen erdoor.
Nog meer curry’s en friet
Het avondeten van woensdag ben ik vergeten te fotograferen. Ik maakte toen een curry met zoete aardappel, mango en courgette en rijst erbij.
Op donderdagavond haalden we frietjes bij de friettent in het dorp.
We sloten de eetweek op vrijdagavond af met Japanse curry en vegan kipschnitzel. Door de Japanse curry doe ik altijd aardappel, wortel en ui. Ik vind dit altijd een heerlijk gerecht en het was dus ook weer een goed begin van het weekend.
Nog een fijne zondag!